Skoda la IAA Frankfurt

Producătorul ceh de automobile va atrage lumea la standurile sale prin trei premiere: un model nou, un studiu de design si un concept, toate trei bazate pe modelul de clasă mică Fabia.

Skoda la IAA Frankfurt Skoda la IAA Frankfurt

Cel mai important model prezentat la salonul german va fi Fabia Combi, versiune ce s-a vândut generaţia precedentă în 630.000 de exemplare. Cu o gamă de motoare ce numără 6 unităţi distincte şi un portbagaj de până la 1460 de litri, Fabia Combi doreşte să egaleze performanţele primei generaţii. Alături de breakul de clasă mică va fi prezentată şi Fabia Greenline, un studiu de design ce vrea să sublinieze capacitatea producatorului ceh de a realiza o maşină economică. Pentru acest lucru stau mărturie consumul mixt de 4,1 litri/100km şi emisiile de CO2 de doar 110g-km.

Al treilea model cu titlu de noutate la standul Skoda este Fabia Estate Scout, un concept asemănător cu Roomster şi Octavia Scout. Modelul are transmisia pe puntea faţă iar ornamentele laterale au rolul de a crea o personalitate mai dură. Intrarea în producţia de serie este sigură şi va avea loc cel mai probabil la începutul anului viitor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.