Skoda Superb – expusă la Băneasa Shopping Center

Autor: Cosmin Iordache 11 nov. 2008 Știri auto
Skoda Superb – expusă la Băneasa Shopping Center

Lansată de curând pe piaţa autohtonă, noua Škoda Superb a putut fi admirată în showroom-ul Škoda de la Porsche Bucureşti Aviatiei, care şi-a întâmpinat clienţii cu cinci miresme atent alese care îi ademenesc şi îi răsfaţă pe cei cu nas fin pentru lucrurile bune. Cei interesaţi vor avea ocazia de a simţi admira eleganta limuzină şi în intervalul 10 -23 noiembrie la centrul comercial Baneasa Shopping City.

Eleganta limuzină cehă este acompaniată de cinci senzaţii olfactive fine, reprezentate prin elemente care ne amintesc de natură. Miresme de ciocolată şi cafea pentru cei care vor să savureze aroma unei dimineţi liniştite de toamnă, flori şi fructe exotice, miros inconfundabil de piele naturală, muşchi de pădure şi scoici care să ne amintească de briza mării, de sunetul talazurilor şi de căldura nisipului…Superb.

Toate aceste lucruri definesc motto-ul Skoda Superb: “O maşină nu este doar o maşină. O maşină este, de fapt, un pachet de senzaţii inteligente, dorinţe puternice, vacanţe plăcute, planuri măreţe şi ambianţe atractive…”

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide