Skoda Superb - expusă la Băneasa Shopping Center

Skoda Superb este prezentată în cinci miresme alese, pentru cei cu nas fin pentru lucrurile bune în perioada 10-23 noiembrie la Băneasa Shopping Center.

Skoda Superb - expusă la Băneasa Shopping Center Skoda Superb - expusă la Băneasa Shopping Center

Lansată de curând pe piaţa autohtonă, noua Škoda Superb a putut fi admirată în showroom-ul Škoda de la Porsche Bucureşti Aviatiei, care şi-a întâmpinat clienţii cu cinci miresme atent alese care îi ademenesc şi îi răsfaţă pe cei cu nas fin pentru lucrurile bune. Cei interesaţi vor avea ocazia de a simţi admira eleganta limuzină şi în intervalul 10 -23 noiembrie la centrul comercial Baneasa Shopping City.

Eleganta limuzină cehă este acompaniată de cinci senzaţii olfactive fine, reprezentate prin elemente care ne amintesc de natură. Miresme de ciocolată şi cafea pentru cei care vor să savureze aroma unei dimineţi liniştite de toamnă, flori şi fructe exotice, miros inconfundabil de piele naturală, muşchi de pădure şi scoici care să ne amintească de briza mării, de sunetul talazurilor şi de căldura nisipului...Superb.

Toate aceste lucruri definesc motto-ul Skoda Superb: “O maşină nu este doar o maşină. O maşină este, de fapt, un pachet de senzaţii inteligente, dorinţe puternice, vacanţe plăcute, planuri măreţe şi ambianţe atractive...”

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.