Şmecher violent în trafic primeşte o lecţie dură - VIDEO

Un rus foarte agresiv la volan a primit o pedeapsă neaşteptată pentru pumnii daţi unui şofer bătrân care îl admonesta. Vezi ce a până la urmă şmecherul bătăuş!

Violenţa la volan nu duce niciodată la lucruri bune, chiar dacă unor dintre noi li se pare greu de crezut aşa ceva. O întâmplare din Rusia vine să confirme acest lucru, dar într-o manieră uşor diferită de ceea ce ne-am aştepta să vedem, fără intervenţii ale poliţiei şi sancţiuni legale.

O banală ceartă între doi şoferi degenerează într-o ploaie de pumni şi picioare, iar ţinta principală este cel mai bătrân dintre aceştia. Exact atunci când am fi tentaţi să credem că tupeul pe care ţi-l oferă un Mercedes S Class este suficient pentr a te impune în trafic, soseşte soluţia salvatoare pentru cel din Lada.

Un al treilea personaj intră în acţiune, dar de data aceasta evenimentele se mută de partea bătrânului. Un rus coborât dintr-un Audi Q7 tranşează situaţia şi îi aplică bătăuşului o corecţie radicală, după care trece la maşina acestuia. Nu putem decât să constatăm nişte daune însemnate, dar, cu siguranţă, cel mai şifonat din această întâmplare a ieşit orgoliul şoferului agresiv. Al primului dintre ei.

VEZI AICI FILMAREA CU LECŢIA PRIMITĂ DE ŞOFERUL ŞMECHER!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.