Sondaj Chevrolet

Chevrolet a prezentat în Aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la New York, trei variante de citadine. Acum apelează la public pentru a hotârî care dintre ele va intra în producţia de serie.

Sondaj Chevrolet Sondaj Chevrolet

Precum am prezentat şi aici, conceptele se adresează în principal mersului în oraş şi clientelei tinere. Dacă a doua generaţie de Matiz a fost din punct de vedere al designului un facelift mai pronunţat, noul model se pare că va fi total schimbat. Şi tu îţi poţi spune părerea cu privire la viitorul Matiz votând pe acest www.vote4chevrolet.com.

Votul înca mai este deschis, dar se pare ca deja există un preferat în rândul votanţilor, conceptul retro Groove conducând detaşat cu 60 de procente până acum. Sondajul se va termina pe 31 mai, dar deja 800.000 de oameni şi-au exprimat părerea pe site-ul mai sus amintit.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.