Spark-ul care transportă 80 de pizza

Spark a fost modificat pentru a dispune de o încăpere încălzită care poate fi accesată din exteriorul maşinii, lucru care uşurează considerabil munca celui care livrează pizza.

Spark-ul care transportă 80 de pizza Spark-ul care transportă 80 de pizza

Domino, o celebră franciză care produce pizza, a modificat un Chevrolet Spark pentru a putea să livreze până la 80 de pizza într-un singur transport.

Spark a fost modificat pentru a dispune de o încăpere încălzită care poate fi accesată din exteriorul maşinii, lucru care uşurează considerabil munca celui care livrează pizza.

Domino va cumpăra 96 de astfel de autoturisme şi vor dota francizele din 25 de pieţe unde aceştia produc pizza. Chevrolet-urile vor costa între 20.000 şi 25.000 de dolari, în comparaţie cu preţul de 12.000 de dolari cât costă variantă standard a avestui autovehicul.

 

VIDEO Cum arată noua versiune de top a Daciei Logan - GALERIE FOTO

Cum arata documentul cu echiparea minimă cerută de poliţişti de la Renault si Porsche pentru maşinile lor de patrulare

EXCLUSIV ProMotor - Cum a pierdut Dacia o licitaţie de 400 de maşini de patrulare ale Poliţiei pentru doar 2,4 lei pe autoturism

Schimbări majore pregătite pentru şoferi: amenzi pentru blocarea maşinilor în parcare şi restricţii pentru cele înmatriculate în Bulgaria

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.