SsangYong se extinde pe piaţa românească

La începutul lunii decembrie, Iaşiul va deveni primul oraş din teriotoriu în care se va inaugura un showroom SsangYong.

SsangYong se extinde pe piaţa românească SsangYong se extinde pe piaţa românească

La începutul lunii decembrie, dealerul New Kopel Group, împreună cu partenerul NEC vor inaugura oficial, la Iaşi, primul dealership al mărcii SsangYong din provincie. New Kopel Group a devenit în 2011, prin divizia de import New Kopel Car Import, unic importator al mărcii coreene SsangYong la nivel naţional.

Investiţia în amenajarea showroom-ului SsangYong din Iaşi se cifrează la 50.000 de euro, unitatea având o suprafaţă de 280 metri pătraţi. Alături de showroom, clienţii SsangYong beneficiază şi de servicii post vânzare, unitatea de service oferind lucrări la standardele mărcii.

În prezent este disponibil pentru achiziţie noul Korando C200, iar de la începutul anului viitor noul Action Sport va intra în oferta dealerilor din ţară. New Kopel Group urmează să extindă aria de acoperire a reţelei prin inaugurarea în următoarele 2 luni a trei noi dealership-uri, cu sprijinul partenerilor locali, în oraşele Cluj, Braşov şi Timişoara.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.