Ştiaţi că Bin Laden a scăpat de radar în 2002?

Autor: Adrian Mihălţianu 12 iul. 2013 Știri auto
Ştiaţi că Bin Laden a scăpat de radar în 2002?

Atentatele de la World Trade Center, din 11 septembrie 2001, au marcat drastic atât SUA, cât şi restul lumii, Osama Bin Laden devenind ulterior cel mai vânat terorist de la începutul mileniului al treilea.

Americanii au cheltuit zeci de milioane de dolari şi au pierdut aproape 10 ani până i-au venit de hac. Vânătoarea se putea termina mult mai repede şi poate chiar fără ca Bin Laden să fie ucis (în mod convenabil pentru autorităţile americane…) din cauza unui… radar.

Deşi pare incredibil, în 2002, la doar un an de la ”9/11”, se pare că Bin Laden a fost oprit de un echipaj de poliţie rutieră din Pakistan, pentru… deăşirea vitezei!

Ulterior, una dintre soţiile lui Bin Laden a afirmat în faţa autorităţilor că acesta pur şi simplu a rezolvat rapid problema cu agenţii. Ei bine, oare la ce s-a referit?

A. Bin Laden a vorbit frumos cu poliţiştii, iar aceştia i-au dat doar un avertisment, lăsându-l să plece?

B. Bin Laden i-a mituit cu generozitate pe poliţiştii pakistanezi, mai ales că era şi cel mai căutat fugar al momentului?

C. Bin Laden i-a ameninţat pe poliţişti, iar aceştia l-au lăsat să plece de teama represaliilor?

D. Poliţiştii făceau parte şi ei din Al-Qaeda şi, când şi-au dat seama că l-au oprit pe şef, l-au lăsat imediat să plece?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide