Stingray Supercar

În ultimul timp asistăm la o invazie de supercaruri, aflate în diferite stadii de creație. Iar acest nou model este încă în stadiul cel mai des întâlnit: de proiect.

Stingray Supercar Stingray Supercar
Epoca digitală a deschis noi porți pasionaților de design auto, creațiile acestora crescând exponențial în ultimii ani. Dar nimeni nu viseaza la un monovolum drăguț de familie, ci numai la supercaruri de sute sau mai nou de mii de cai putere, care să atragă atenția oricui.

Este cazul și lui Pedro Rostami, care a declarat despre creația sa: " A trecut ceva timp de când desenez mașini 3D. De data aceasta însă am desenat mașina visurilor mele. În afara înfățișării, problema principală a fost aerodinamica, despre care am simțit că trebuie să aibă o legătură specială cu designul. Mașina este una cu două uși, pentru doi pasageri și cu un motor de 648 CP montat în spate, patru conducte de admisie traversând toată caroseria pentru stabilizarea sistemului și reducerea presiunii și pe cât posibil a frecârii ".

În ce măsură ilustrul designer va reuși să-și vadă creația în "carne și oase" rămâne de văzut, însă designul reușit îi dă șanse să spere.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.