Subaru Impreza WRX Diesel

Vrem, nu vrem, motoarele diesel au început să se impună cel mai mult, ultima luptă câştigată fiind decizia de intrare în producţie a unei versiuni WRX dotată cu un motor cu aprinderea prin compresie.

Subaru Impreza WRX Diesel Subaru Impreza WRX Diesel
Subaru a prezentat de curând noul său propulsor diesel de 2.0 litri, primul din lume în configuraţie boxer, montat pe Legacy Sedan şi Outback şi care dezvoltă 150 CP, o putere uşor inferioară majorităţii concurenţei. Dar acest lucru se va schima, pentru ca potrivit unor surse din interiorul companiei, situate chiar la nivelul de management şi citate de revista britanică Autocar, Subaru are de gând să construiască un model WRX dotat cu motor diesel.

Acesta se pare ca va fi o versiune mai puternică a actualului propulsor, montată pe modelul Impreza, ce va dezvolta în jur de 200 CP, consideraţi suficienţi pentru a purta sigla WRX.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.