Sunetul acestui motor radial o să scoată tot somnul din tine

Eşti anemic din cauza lipsei de soare? Ai stări de somnolenţă şi niciun excintant nu mai funcţionează? Bagă-ţi căştile în urechi şi ascultă cum prinde viaţă băiatul ăsta rău...

Sunetul acestui motor radial o să scoată tot somnul din tine Sunetul acestui motor radial o să scoată tot somnul din tine

Nu vorbim foarte des despre motoare radiale, în primul rând pentru că nu prea au utilitate în industria auto. Motoarele radiale au fost stelele industriei aviatice până când a venit domnul Coandă şi le-a mutat reflectorul în altă parte. 

Acum, mulţumită arhitecturii lor - carterul este dispus central, iar pistoanele sunt aranjate radial - sunt privite ca exotisme, unele foarte zgomotoase şi de-a dreptul impresionante. De exemplu, cel din imaginile de mai jos are 30.000 de centimetri cubi, 1.000 de cai-putere şi un sunet care, la o primă audiţie, te face să o iei la fugă. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.