Surprinzător sau nu, cele mai multe cascadorii din Furious 7 au fost reale. VIDEO

Spre deosebire de multe (foarte multe) filme moderne, care apelează la calculator pentru cascadorii virtuale, cel mai recent titlu din franciza Fast and Furious a mers pe drumul clasic, cu explozii şi maşini distruse pe bune.

Surprinzător sau nu, cele mai multe cascadorii din Furious 7 au fost reale. VIDEO Surprinzător sau nu, cele mai multe cascadorii din Furious 7 au fost reale. VIDEO

Fast & Furious 7 a debutat deja în cinematografele din România, aşa că poţi să mergi oricând şi să-l vezi. Dar dacă nu eşti convins că merită să dai nişte bani ca să vezi pentru a şaptea oară un catraliard de drifturi, maşini distruse şi explozii, aruncă o privire peste videoclipul de mai jos, unde o să vezi că majoritatea cascadoriilor din film s-au făcut clasic, cu maşini reale şi cu cascadori care au benzină în loc de sânge în vene. Nu cu specialişti în modelare 3D care stau în faţa calculatoarelor.

VIDEO:

Şi, ca să fie tablul complet, îţi sugerăm să mai vezi o dată cum s-a filmat scena în care maşinile protagoniştilor sar dintr-un avion care zboară, iar apoi poţi să dai un ochi peste colajul de mai jos, unde sunt prezentate pe scurt primele şase filme din seria Fast and Furious.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.