SUV-uri trântite la pământ. Nu, mulţumim!

Cineva s-a întrebat oare cum ar arăta curentul slammed aplicat unor SUV-uri? Să sperăm că moare la nivel de idee...

SUV-uri trântite la pământ. Nu, mulţumim! SUV-uri trântite la pământ. Nu, mulţumim!

În lumea automobilistică autohtonă, termenul slammed descrie o maşină trântită la pământ, cu gardă la sol care tinde spre zero. Şi există, într-adevăr câteva plăceri vinovate în seria de exemple de pe Internet. SUV-urile nu ar trebui să se numere, totuşi, printre ele.

Oricât de onroad ar fi multe dintre SUV-urile din ziua de azi, slammingul pare deja un pic exagerat când vorbeşti de maşini a căror gardă la sol este unul dintre selling pointuri. Folosindu-se de magia Photoshopului, câţiva băieţi şi-au imaginat câteva unele dintre SUV-urile actuale trântite la pământ.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.