Suzuki iM-4 e genul de kei car pe care l-am primi cu drag în viaţa noastră

În timp ce lumea vrea maşini tot mai mari, japonezii ne reamintesc că se poate să fie şi mic şi bun.

Suzuki experimentează cu formele mici şi simpatice de câţiva zeci de ani, aşa că ar trebui să nu fim surprinşi la vederea conceptului iM-4. Dar uite numai cât de simpatic e!

În ciuda dimensiunilor mignone – 3.693 mm lungime, 1.709 mm lăţime, 1.566 mm înălţime – Suzuki iM-4 dispune de 2,4 metri de ampatament, probabil suficient pentru ca patru pasageri să nu devină dubios de apropiaţi unul de celălalt.

Sub capotă se ascunde un motor de 1,2 litri DUALJET care, ajutat de sistemul Smart Hybrid Vehicle by Suzuki, livrează putere termică şi electrică tuturor celor patru roţi. Exact, este şi 4x4 şi hibrid.

Noi nu ştim ce am putea să-i mai cerem, în afară de a deveni realitate. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.