Suzuki Kizashi Concept - schiţe

La Frankfurt, Suzuki va prezenta publicului un concept surprinzător, a cărui schiţă preliminară a dat-o deja publicităţii.

Suzuki Kizashi Concept - schiţe Suzuki Kizashi Concept - schiţe
De fapt, Kizashi ar prefigura un nou model de serie, zvonurile dând ca sigură o maşină în trei volume. Însă din imaginea pe care Suzuki a "aruncat-o" pe piaţă reiese că am avea de a face cu un model sportiv, cu atitudine şi cu o nouă şi puternică imagine de marcă. În japoneză, "kizashi" înseamnă "preludiu", deci n-ar fi de mirarare ca aceasta să fie doar o strategie de marketing, pentru creşterea interesului publicului faţă de marca japoneză.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.