Suzuki X-Head Concept

Ciudatul concept, pe care Suzuki îl va dezvălui oficial publicului cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo, din octombrie, este un nou tip de vehicul life-style, pe care producătorul vrea să îl construiască în serie.

Suzuki X-Head Concept Suzuki X-Head Concept
Deşi comunicatul oficial afirmă că X-Head preia ADN-ul lui Jimny sau Grand Vitara, acesta e cam greu de remarcat - mai degrabă putem spune despre conceptul japonez că aduce cu un Mercedes Unimog intrat la apă... Totuşi, Suzuki vrea ca acest model să dea tonul unui nou subsegment, în care partea de life-style primează.

Astfel, X-Head va face posibile atât escapadele în teren accidentat (garda la sol şi roţile mari fiind promisiuni pentru aventuri deloc uşoare), cât şi escapadele cu prietenii în oraş, fără a renunţa la caracterul şic şi tineresc. Un lucru e sigur: după ineditul Kizashi, cei de la Suzuki ne-au făcut foarte curioşi: ce mai ascund în cutiuţa cu surprize?!.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.