Ţara care va îngropa maşinile pe motorină

Peste jumătate din vânzările totale de autovehicule ...

Ţara care va îngropa maşinile pe motorină Ţara care va îngropa maşinile pe motorină

Dominaţia autovehiculelor pe motorină va scădea în următoarele decenii în condiţiile în care cumpărătorii chinezi şi producătorii auto mai eficienţivor propulsa autovehiculele electrice pe primul loc în topul vânzărilor, scrie Bloomberg, citat de Ziarul Financiar.

Până în 2040, peste jumătate din vânzările totale de autovehicule noi şi o treime din flota auto a planetei, echivalând cu 559 milioane de autovehicule, vor fi reprezentate de autovehicule electrice, potrivit unui raport al Bloomberg New Energy Finance.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.