Teaser cu viitoarea maşină mică Mitsubishi

Mitsubishi a dat publicităţii prima schiţă cu viitoarea maşină de clasă mică programată spre lansare în 2012.

Teaser cu viitoarea maşină mică Mitsubishi Teaser cu viitoarea maşină mică Mitsubishi

Detaliile cu privire la noul model spun foarte puţine, mai bine zis nu prea există, ştim doar că viitoarea maşină va beneficia de o platformă tehnică nouă. Maşina va beneficia de elemente stilistice sportive combinate cu o caroserie practică în cinci uşi.

Maşina va fi propulsată de motoare mici cu cilindree de 1,0 litri şi 1,2 litri. Oficialii au promis că motoarele vor fi foarte economice şi vor emite puţine noxe poluante. Noul model se va ansambla în Thailanda şi se va exporta la nivel global. În primă fază, fabrica va avea o capacitate de 150.000 de unităţi, dar compania speră să ridice ştacheta la 200.000 de unităţi anual.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.