Tesla Model 3 va avea un frăţior

La fel ca Model 3, care nu a intrat încă în faza de producţie, Tesla plănuieşte să lanseze...

Tesla Model 3 va avea un frăţior Tesla Model 3 va avea un frăţior

La fel ca Model 3, care nu a intrat încă în faza de producţie, Tesla plănuieşte să lanseze un alt crossover compact, bazat pe aceeaşi platformă. Zvonurile spun că se va numi Model Y şi va fi, la fel ca primul, mult mai accesibil decât ofertele actuale ale americanilor.

Preţul de pornire al lui Model 3 va fi probabil în jurul valorii de 37.000 de $ (30,000 de lire), iar Model Y este de aşteptat să fie puţin mai scump. Cu toate acestea, fondatorul Tesla Elon Musk crede că preţurile de tranzacţie ale noilor Tesla vor fi destul de mari: aproximativ 34,000 de lire pentru Model 3 şi, probabil, 37,000 de lire pentru modelul Y, asta deoarece cumpărătorii vor fi dornici să adauge opţiuni mai multe pe vehiculele pe care şi le doresc.

Se spune că Y ar putea deveni cel mai bine vândut model Tesla, el trebuind să-şi facă loc pe o piaţia care a vândut anul trecut aproximativ şapte milioane de crossovere. Cu toate acestea Musk a declarat că Model 3 a rămas cea mai mare prioritate pentru companie.

Sursă: autocar.co.uk

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.