Tesla Roadster - accident grav

Cu toţii ştim efectele letale ale curentului electric, însă nu prea bănuiam că poate fi la fel de periculos şi în trafic. Iată însă primul accident grav cu un model electric, Tesla Roadster.

Tesla Roadster - accident grav Tesla Roadster - accident grav

Primul accident grav cu TeslaSunt destul de puţine modele electrice pe străzi şi şi mai puţine modele alimentate cu energie electrică în stare să te penalizeze fatal, dacă greşeşti. Unul dintre ele, şi deocamdată singurul în producţia de serie, este Tesla Roadster, şi acest model şi-a găsit obştescul sfârşit pe o şosea din Sudul Franţei.

Conform celor de la Wreckedexotics.com, responsabil pentru accident este un director de vânzări al companiei americane, care doriind să îşi impresioneze clientul aflat în dreapta a scăpat maşina într-un viraj la 160 km/h. La nefericitul incident a contribuit şi vizibilitatea redusă şi suprafaţa uşor umedă.

Ambii ocupanţi implicaţi în accident au scăpat cu viaţă şi cu răni nu foarte importante, dar cu siguranţă pe omul de vânzări o să îl aştepte ordinul de demitere pe birou şi probabil un proces cu pasagerull accidentat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.