Tesla Roadster are un nou rival: Nissan Leaf Open Car - FOTO

Leaf Open Car se bazează pe cea de-a doua generaţe ...

Tesla Roadster are un nou rival: Nissan Leaf Open Car - FOTO Tesla Roadster are un nou rival: Nissan Leaf Open Car - FOTO

Ţi-ai imaginat vreodată un Nissan Leaf cabriolet? Ei bine un astfel de model există deja. Se numeşte Nissan Leaf Open Car şi este un concept creat pentru a sărbători 100.000 de unităţi vândute în Japonia. Această cifră se înregistrează la opt ani după ce modelul a fost introdus pe piaţa niponă.

Leaf Open Car se bazează pe cea de-a doua generaţe Leaf şi aduce aminte de modelul Murano Crosscabriolet. 

Oficialii Nissan nu au spus nimic despre acoperişul de tip Targa, rigiditatea caroseriei, protecţia în caz de răsturnare, sau orice alt detaliu tehnic, însă deocamdată nici nu trebuie, pentru că maşina rămâne doar la stadiul de concept. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.