Test final cu Land Rover Defender: îi poate face faţă Oceanului Atlantic? [VIDEO]

Un frumos test de „La revedere!”, pentru un gentleman din partea unor gentlemani.

Test final cu Land Rover Defender: îi poate face faţă Oceanului Atlantic? [VIDEO] Test final cu Land Rover Defender: îi poate face faţă Oceanului Atlantic? [VIDEO]

Aproape că ne-am obişnuit cu gândul că Defender, aşa cum îl ştim noi, nu va mai exista. În cazul în care posezi un Land Rover clasic, nu te panica, Jaguar Land Rover are grijă de tine. Numele nu va dispărea de tot, căci britanicii pregătesc o nouă generaţie de super-offroadere sofisticate (sunt aşteptate în 2018), însă probabil că nostalgicii nu sunt interesaţi atât de mult de această veste.

Şi, pentru că o despărţire fără acorduri de vioară pe fundal şi fără o probă pe care eroul să o străbată eroic nu este o despărţire corespunzătoare, cei de la Autocar au luat un Defender şi l-au dus în cel mai vestic punct al Marii Britanii.

Pont: dacă te duci în cel mai vestic punct al Marii Britanii, aşteaptă-te  să te scalzi în Oceanul Atlantic un pic. În mod absolut natural, dieselul I4 de 2,5 litri, ajutat de un sistem de tracţiune 4x4 bărbătesc, reuşeşte să-şi croiască drum prin Ocean, împingând un val de peste un metru înălţime şi de câteva sute bune de kilograme.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.