Ţie cât iţi ia să traversezi ţara de la un capăt la altul?

Echipa "Romania, te iubesc!" a făcut un experiment. Cât durează să traversezi România de la un capăt la altul, pornind de lângă mare, până la Arad, la Nadlac, la graniţa cu ungurii, respectând toate restrucţiile de viteză.

Ţie cât iţi ia să traversezi ţara de la un capăt la altul? Ţie cât iţi ia să traversezi ţara de la un capăt la altul?

În România, pe drumurile noastre mai mult stai decât mergi, iar atunci când te pui în mişcare, mergi încet printre gropi şi te opreşti din nou. Suntem ţara în care se stă la coloană. Nu avem autostrăzi, nu avem bani, nu accesăm fonduri, dar bagam în buzunarele unor "baieţi destepţi" zeci şi sute de milioane de euro. Degeaba.

Mai multe informaţii pe www.stirileprotv.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.