Titlul Gay Car of the Year, adjudecat de Citroen DS4

Site-ul francez Ledorga a desemnat, ca în fiecare an, maşina preferată a comunităţii LGBT. Află aici ce concurenţi a avut de înfruntat compacta franceză.

Titlul Gay Car of the Year, adjudecat de Citroen DS4 Titlul Gay Car of the Year, adjudecat de Citroen DS4

European Car of The Year şi-a găsit un rival serios. Competiţia European Gay Car of the Year, iniţiată în urmă cu câţiva an de site-ul francez Ledorga capătă amploare de la an la an, depăşind caracterul de simplă curiozitate a lumii auto.

Anul acesta, voturile comunităţii LGBT s-au dus către Citroen DS4, unul dintre cei mai noi membri ai familiei DS, ce mai cuprinde modelul de clasă mică DS3, precum şi un foarte interesant crossover între hatchback, monovolum şi berlină de clasă medie, DS5.

În cursa lui către titlul de maşina gay europeană a anului, Citroen DS4 a avut de înfruntat concurenţa serioasă a unor rivali precum Range Rover Evoque, Mini Coupe, Citroen DS5, precum şi Volkswagen Beetle.

Nu ştim cât de mult vor fi influenţate cifrele de vânzări de câştigarea trofeului, dar măcar am găsit o justificare pentru faptul că Tudor Bratu ascultă doar Village People şi nu este deloc nervos în trafic, când merge cu Citroen-ul DS4 din Garajul ProMotor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.