Top 10 accidente ale anului 2011

ProMotor vă prezintă o retrospectivă a celor mai mai "tari" 10 accidente ale anului 2011.

Top 10 accidente ale anului 2011 Top 10 accidente ale anului 2011

Anul 2011 a fost presărat cu o serie de accidente care mai de care mai "tari". ProMotor vă prezintă top 10 a celor mai spectaculoase accidente petrecute în decursul anului 2011.

Locul 10

Pe locul 10 regăsim un Ferrari F430 Spyder care a aterizat...pe plafon. Întâmplarea a avut loc în Lichtervelde, Belgia. Cu siguranţă, în acest caz, viteza excesivă a dus la acest rezultat.

Locul 9

Locul nouă este ocupat tot de un Ferrari, şi anume un 599 GTO. Şi de această dată viteza excesivă este "inamicul nr.1". Şoferul a pierdut controlul volanului la o viteză de aproapa 250km/h, iar rezultatul vorbeşte de la sine.

Locul 8

Pe locul opt regăsim un protagonist dintr-un reality show olandez ,denumit foarte sugestiv " Cel mai prost şofer". Se pare că acest personaj nu prea are cum să nu câştige marele premiu.

Locul 7

Ocupantul de pe locul şapte ne demonstrează încă odată de ce nu este bine să depăşim pe partea dreaptă. Vedeţi ceea ce a urmat şi ce a mai rămas din GT-R.

Locul 6

Aici se poate observa ce se întâmplă dacă se intră cu viteză ridicată într-un parapet. Păcat de acel Porsche 911.

Locul 5

Locul 5 este ocupat de primul accident cu BMW 1M. Drumul ud şi viteza nu fac casă bună, mai ales pentru o maşină cu tracţiune spate. Evenimentul s-a produs undeva în Korea.

Locul 4

Iată de ce este bine să fi atent atunci când te afli pe şosea, indiferent că vorbim despre maşină sau scuter. Scuteristul şi-a îndreptat atenţia către o doamnă şi a intrat într-o maşină parcată.

Locul 3

Locul 3 este rezervat unui Ferrari F40 în valoare de 500.000 de dolari. Rezultatul accidentului - daună totala. Se pare că şoferul circula cu viteză excesivă, adică depăşind cu vreo 100 de km/h restricţia de viteză de 60 km/h.

Locul 2

Power Lines Fall on Crashed Vehicle, Driver Trapped: MyFoxPHOENIX.com

Pe locul 2 regăsim unul din cele mai ciudate accidente din 2011. Explicaţia dată de eroul nostru este pe măsură. Urmăriţi materialul video ca să aflaţi de ce a ajuns maşina lui cu roţile în sus.

Locul 1

Locul 1 este ocupat de accidentul în care şi-a pierdut viaţă Ryan Dunn. Se afla la bordul unui Porsche pe autostrada 322 din Pennsylvania, când la un moment dat a ieşit de pe carosabil, a sărit peste o linie de cale ferată, a retezat un copac, după care maşina a fost cuprinsă de flăcări.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.