TOP 10 cele mai vândute maşini second hand în Germania în 2010

Vă interesează care sunt cele mai tranzacţionate maşini second hand pe cea mai dinamică piaţă auto din Europa? Iată în continuare un TOP 10 al maşinilor second hand din Germania în anul 2010.

TOP 10 cele mai vândute maşini second hand în Germania în 2010 TOP 10 cele mai vândute maşini second hand în Germania în 2010

Majoritatea maşinilor second hand aduse în România au o provenienţă clară: Germania. Cum dinamica pieţei auto de maşini second hand de la noi este influenţată de tranzacţiile nemţilor, iată care au fost cele mai vândute maşini second hand în Germania în 2010.

Atenţie, vorbim de modele foarte recente, cu o vechime în general mai mică de 3 ani. După cum vom vedea, este un TOP 10 alcătuit în totalitate doar din maşini produse în Germania. Preţurile de bază indicate sunt cotaţii Eurotax, pentru modele produse în 2008, având circa 40.000 km la bord şi fiind valabile pentru versiunile de motorizare de bază

VEZI TOP 10 CELE MAI VÂNDUTE MAŞINI SECOND HAND ÎN GERMANIA ÎN 2010

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.