TOP 10: Mărcile de maşini preferate de români

Mediafax a făcut public un top al celor mai de success 10 branduri auto de pe piaţa românească. Află cine sunt fruntaşii clasamentului.

TOP 10: Mărcile de maşini preferate de români TOP 10: Mărcile de maşini preferate de români

Piaţa auto din România nu duce lipsă de o ofertă bogată, iar de aici rezultă competiţia strânsă dintre concurenţii acestui domeniu.

Astfel, potrivit Mediafax, primul loc între mărcile cu imagine bună în România le revine celor de la Volkswagen, urmaţi de BMW, Audi şi Mercedes-Benz. Marca autohtonă Dacia reuşeşte să se claseze pe locul cinci în acest top.

Clasamentul complet al celor mai apreciate mărci în România este următorul:

1. Volkswagen

2. BMW

3. Audi

4. Mercedes-Benz

5. Dacia


6. Opel


7. Ford


8. Renault


9. Toyota


10. Peugeot


Află de pe Mediafax, care sunt preferinţele românilor în materie de electronice, servicii bancare şi online.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.