Top 10 maşini pentru zăpadă care au făcut istorie

Topul cuprinde cele mai populare maşini pentru zăpadă începând cu Ford Model - T şi terminând cu ultimele conceptele din zilele noastre.

De-a lungul timpului mai multe maşini, începând chiar cu Ford Mdel - T, au fost adaptate pentru zăpadă, primind de cele mai multe ori schiuri sau şenile. Însă standardele pentru snowmobile au fost stabilite întotdeauna de "cutreierătorii zăpezilor", vehicule concepute special pentru a străbate mii de kilometri pe zăpadă, precum câştigătorul acestui top.

Mai multe fotografii şi informaţii despre vehicule puteţi vedea în galeria foto.
Locul 1 Antarctic Snow Cruiser
Locul 2 Model T Snow Vehicle
Locul 3 Columbia Icefield Snow Coach
Locul 4 Autovehicul de zăpadă rusesc
Locul 5 Trucker Trans Antarctic Sno Cats

 

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.