TOP 5: cele mai scumpe dotări opţionale pentru maşinile de serie

Domeniul auto este un mare business, iar una dintre modalităţile prin care constructorii auto fac bani frumoşi este şi personalizarea maşinilor cu diverse opţiuni, care mai de care mai exclusiviste. Iată un scurt top al celor mai costisitoare opţiuni pe care le oferă câţiva producători pe maşinile lor.

TOP 5: cele mai scumpe dotări opţionale pentru maşinile de serie TOP 5: cele mai scumpe dotări opţionale pentru maşinile de serie

LOCUL 5: Ornament de carbon pentru suportul de băuturi - 2.622 euro

În orice maşină, suportul pentru băuturi este o banalitate. Însă, când vorbim de Ferrari F12, acesta poate fi personalizat cu fibră de carbon, pentru că, nu-i aşa, vorbim de un material scump, pentru cei mai pretenţioşi.

Iar când faci parte din tagma milionarilor pentru care nu e o problemă să dea peste 270.000 de euro pe un Ferrari F12, îţi permiţi să ”arunci” vreo 3.000 de dolari americani (circa 2.600 euro) pe un detaliu cum ar fi suportul pentru băuturi din fibră de carbon. E foarte important, cabron!

Vezi locul 4 pe pagina următoare

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.