Toyota lansează Yaris GR Sport. Atracţia principală este motorul hibrid - GALERIE FOTO

Toyota a dezvăluit oficial noul model Yaris GR Sport

Toyota lansează Yaris GR Sport. Atracţia principală este motorul hibrid - GALERIE FOTO Toyota lansează Yaris GR Sport. Atracţia principală este motorul hibrid - GALERIE FOTO

Toyota a dezvăluit oficial noul model Yaris GR Sport. Acesta face parte din clasa supermini şi se inspiră din modelul Yaris GRMN. 

Yaris GR Sport utilizează acelaşi motor hibrid de 1,5 litri ca şi modelul Yaris, dezvoltând o putere combinată de 100 de CP de la motorul pe benzină cu patru cilindri şi motorul electric.

Toyota şi-a concentrat, în schimb, îmbunătăţirile de performanţă pe suspensie, cu amortizoare Sachs Performance şi o bară anti-ruliu solidă, pentru o rigiditate sporită. Garda la sol a fost de asemenea redusă cu 11 mm faţă de Yaris standard.

GR Sport se află pe roţile din aliaj de culoare neagră de 17 inci, care sunt echipate cu anvelope 205/45 R17 Bridgestone Potenza RE50 ca Yaris GRMN.

Disponibilă exclusiv cu varianta cu cinci uşi, GR Sport împărtăşeşte designul exterior cu Yaris GRMN, inclusiv spoiler-ul spate şi o schemă de culoari cu neagru pentru acoperiş, grila faţă, oglinzile laterale şi mulajele uşilor.

Interiorul include scaune sport marcate cu literele GR şi acelaşi volan cu trei spiţe ca GT86. 

Preţurile nu au fost încă anunţate, dar se zvoneşte că GR Sport ar urma să coste peste 20.150 de lire sterline (aproximativ 22.593 de euro), în versiunea superioară. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.