Toyota Vanguard

Cu un look dramatic şi şapte locuri în interior, Vanguard este o alternativă mai mare şi mai luxoasă a popularului SUV japonez.

Toyota Vanguard Toyota Vanguard
Realizat pe o platformă de RAV4 ceva mai mare, Vanguard vine cu un rând de scaune în plus.

La exterior, Big Brother are o pereche de faruri şic şi o grilă mare completată cu bare de protecţie din crom, în contrast cu obiectele din plastic gri folosite la modelul RAV4.

Pentru a consolida ţinuta de drum, designerii au renunţat la roata de rezervă cu apărătoare, care era plasată în spatele SUV-ului. În schimb, cumparatorii de Vanguard primesc o trusă pentru repararea cauciucului în cazul unei pene, roata de rezervă fiind trecută pe lista de opţionale ale maşinii.

Noua Toyota poate face faţă traseelor mai blânde din off-road şi a fost pusă în vânzare în această săptămână, în Japonia.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.