Trailer pentru ”Grid 2” - noul joc de maşini pune în pericol ”Need for Speed”?

Cei de la Codemasters au planuri foarte mari cu noul lor joc de maşini ”Grid 2”, iar noul gameplay trailer lansat pe internet zilele acestea ne arată un competitor redutabil pentru cel mai cunoscut joc cu maşini, ”Need for Speed”. Ce spuneţi, va fi mai bun ”Grid 2” decât ”Need for Speed”? Urmăriţi videoclipul de prezentare.

După primele trailere ale noului Grid 2, iată că avem parte şi de un gameplay preview al jocului care, speră cei de la Codemasters, ar putea detrona ”Need for Speed” din poziţia de cel mai cunoscut joc cu maşini.

Pasionaţii de jocuri cu maşini vor remarca nu doar varietatea de maşini la care visează orice cunoscător, ci şi locaţiile foarte interesante. Totuşi, cei interesaţi mai au de aşteptat până la finalul lunii mai, când va fi pus în vânzare jocul în mod oficial.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.