Trailer VIDEO pentru Forza Motorsport 5

Fără doar şi poate unul dintre cele mai apreciate simulatoare auto din ultimii 10 ani, Forza Motorsport a ajuns la cea de-a cincea generaţie, anunţată cu un prim trailer oficial.

Trailer VIDEO pentru Forza Motorsport 5 Trailer VIDEO pentru Forza Motorsport 5

Creatorii jocului sunt cei de la Turn 10 Studios, iar pentru acest trailer video aceştia au ales să ilustreze o întrecere între noul McLaren P1 şi "tatăl" său, McLaren F1, pe un circuit urban de mare viteză inundat de uralele publicului şi de comentariul entuziasmant al crainicului.

Gamerii aşteaptă cu nerăbdarea lansarea jocului, care va beneficia de îmbunătăţiri ale graficii dar şi ale controlului şi comportamentului maşinilor. Mai mult, jocul este conceput să ruleze pe noua consolă Xbox One ce urmează să fie lansată până la sfârşitul acestui an.

Mai jos aveţi trailerul video cu întrecerea dintre cele două generaţii McLaren: P1 şi F1.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.