UBER va închiria biciclete electrice

„Când te urci pe bicicletele astea şi pedalezi, te simţi ca Superman”, spune Dara Khosrowshahi, actualul CEO al companiei.

UBER va închiria biciclete electrice UBER va închiria biciclete electrice

Uber a anunţat miercuri că vrea să aducă serviciul JUMP în Berlin până la sfârşitul verii, urmând şi alte ţări europene, printre care şi România, până anul viitor.
 
„Când te urci pe bicicletele astea şi pedalezi, te simţi ca Superman”, spune Dara Khosrowshahi, actualul CEO al companiei. „Serviciul ar putea deveni mai mare decât segmentul de maşini, pentru a putea rezolva problema mobilităţii şi traficului în oraşe.”
 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.