Un bărbat şi-a cumpărat un Mercedes de 40.000 de euro, dar s-a întors cu el înapoi la dealer în scurt timp. Ce înseamnă scaune din ”piele” la nemţi

Un şofer a descoperit că scaunele "din piele" din Mercedes-ul

Un bărbat şi-a cumpărat un Mercedes de 40.000 de euro, dar s-a întors cu el înapoi la dealer în scurt timp. Ce înseamnă scaune din ”piele” la nemţi Un bărbat şi-a cumpărat un Mercedes de 40.000 de euro, dar s-a întors cu el înapoi la dealer în scurt timp. Ce înseamnă scaune din ”piele” la nemţi

Un şofer a descoperit că scaunele "din piele" din Mercedes-ul pe care tocmai dăduse 40.000 de euro sunt parţial false.

El a devenit suspicios cu privire la calitate scaunelor după ce abia a intrat în posesia maşinii, aşa că trimis mostre pentru a fi testate într-un laborator.

Rezultatele au arătat că, în timp ce zona din mijlocul scaunului era din piele autentică de bovinăe, părţile laterale ale scaunului, erau din poliuretan (plastic) şi straturi de ţesătură textilă. 

Bărbatul a dus maşina înapoi şi a primit banii înapoi cu care apoi şi-a cumpărat un Audi A7. Oficialii Mercedes au declarat că textul din broşurile de prezentare va fi modificat pentru a nu mai exista confuzii.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.