Un Jeep Commander tractând un TIR încărcat? Only in America [VIDEO]

Un Jeep Commander îşi demonstrează abilităţile bărbăteşti făcând un bine şi trăgând după el un TIR care are probleme de locomoţie, împreună cu toată încărcătura lui.

Un Jeep Commander tractând un TIR încărcat? Only in America [VIDEO] Un Jeep Commander tractând un TIR încărcat? Only in America [VIDEO]

Probabil că ai auzit de gândacul-rinocer. Este un membru al familiei scarabeilor care poate căra o greutate de până la 850 de ori mai mare decât masa corpului său. Ceea ce este destul de impresionant, nu?

Ei bine, în lumea auto nu prea am auzit de astfel de analogii, pentru că aici fizica chiar se aplică şi vorbim de lucruri serioase, nu de gândăcei care se cred rinoceri - scuze, gândăcioiule, a fost o glumă proastă... chiar eşti remarcabil.

OK, ne întoarcem la lumea auto acum. În imaginile de mai jos vei vedea un Jeep Commander care o face pe gândacul rinocer şi tractează un camion încărcat. În condiţiile în care masa totală admisă pentru Commander este de circa 3,2 tone (în echiparea cu motor V8 HEMI de 5,7 litri), iar masa unui TIR încărcat (aşa cum pare cel din imagine) ajunge şi la 36 de tone, poţi spune că acest Commander este maşina-rinocer-fără-corn. Sau, fără analogii la lumea necuvântătoarelor, poţi spune doar că It's a Jeep thing.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.