Un mare producător auto va opri comercializarea maşinilor diesel în Europa

Anunţat că va înceta în curând să mai comercializeze ...

Un mare producător auto va opri comercializarea maşinilor diesel în Europa Un mare producător auto va opri comercializarea maşinilor diesel în Europa

Producătorul auto japonez Toyota a anunţat că va înceta în curând să mai comercializeze autovehicule diesel în Europa ca reacţie a căderii în dizgraţie a acestui tip de autovehicule pe continent, relatează Deutsche Welle.

Anul trecut, aproape 15% din vânzările Toyota în Europa au reprezentat autovehicule diesel, în scădere de la 30% în 2012. În acelaşi timp, vânzările de modele hibride ale producătorului japonez au înregistrat o creştere pronunţată.

Sursă: Ziarul Financiar

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.