Un Mercedes-Benz GL care să concureze cu Bentley Bentayga? Desigur!

Băieţi şi fete, se deschide un nou capitol în universul auto: SUV-urile de super-lux. Bentley a anunţat Bentayga, iar Mercedes-Benz şi-a propus să-i creeze un rival pe măsură: GLS Maybach.

Un Mercedes-Benz GL care să concureze cu Bentley Bentayga? Desigur! Un Mercedes-Benz GL care să concureze cu Bentley Bentayga? Desigur!

Anul acesta, insula exotică cu roţi numită GL va primi un facelift de jumătate termen. Totodată, îşi va schimba şi numele, conform nomenclaturii viitoarei game de modele Mercedes-Benz. Şi asta nu e tot: marele GL va primi şi o echipare de top, numită Maybach, care să concureze cu SUV-ul englez Bentayga. 

Singurele lucruri care lipsesc în momentul de faţă sunt detaliile, însă poţi să arunci o privire la Mercedes-Maybach S600 pentru a-ţi face o idee despre ce vei găsi în interiorul lui GLS cu echiparea de top. Şi, cu toate că nu s-au emis imagini oficiale, poţi să iei cu încredere randarea aceasta ca cea mai reuşită postură neoficială a viitorului SUV de lux de la Mercedes-Benz. Uhm, mai puţin emblema de pe montantul spate, care, sperăm noi, nu va fi pusă acolo. 

Porsche, aşteptăm mutarea ta acum...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.