Un motiv în plus să vizitezi Lituania: drifturi la 200 km/h

Lituania este o ţară frumoasă, pentru care ai avea multe motive de vizită turistică. Dacă până acum nu ai găsit însă nimic care să te suresciteze, iată aici un motiv rapid.

Un motiv în plus să vizitezi Lituania: drifturi la 200 km/h Un motiv în plus să vizitezi Lituania: drifturi la 200 km/h

Kaunas este al doilea cel mai mare oraş din Lituania. Şi se prezintă, din punct de vedere istoric, ca epicentrul economic, academic şi cultural al acestui stătuleţ european. Şi Kaunas mai are şi circuitul Niemuno Ziedas, pe care s-a desfăşurat, în iulie, o ediţie a Eastern European Drift Championship. 

Dacă nu eşti atât de interesat de istorie şi/sau cultură şi vrei să miroşi fum de anvelope proaspăt arse, programează-ţi excursia în Lituania la începutul lunii iulie (sau stai cu ochii pe site-ul oficial, să urmăreşti update-urile pentru anul viitor) ca să-ţi creezi ocazia de a vedea drifteri profesionişti puşi la treabă grea - Niemuno Ziedas are şi viraje lungi, abordabile în drift cu viteze de până la 200 de km/h

Iar dacă ai chef de ducă de pe-acum, poţi să te prezinţi pe 23 august la Mariapocs, pe circuitul A.M.G. RabócsiRing, unde se va desfăşura următoarea etapă a eedc. Vrei acţiune mai repede? OK, atunci fii pe aeroportul Tokol din Ungaria, pe 16-17 august, la King of Europe - unde o vei vedea în acţiune pe Ramona Rusu

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.