Un poliţist american care te poate urmări cu motocicleta într-o garsonieră

La prima vedere pare un labirint sau un domino, în realitate este traseul de manevrabilitate imaginat de organizatori pentru poliţiştii de la divizia moto. O demonstraţie de control.

Harley-Davidson este o campanie legendară, dar în mod cert renumele nu l-a câştigat pentru motocicletele sale extrem de manevrabile. Altfel Harley-Davidson ar fi construit motociclete pentru concursurile de trial din sală. Oricum este de notorietate faptul că producătorul american de motociclete livrează agregate pentru poliţia americană. În mâinile unui poliţist american un Harley-Davidson Road King pare o jucărie, probabil ar putea urmări un hoţ de buzunare şi într-un autobuz.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.