Un şofer a fost fotografiat în apogeul senilităţii

Momentul în care speri să visezi

Un şofer a fost fotografiat în apogeul senilităţii Un şofer a fost fotografiat în apogeul senilităţii

România mereu surprinzătoare, revine. Acum, când e vremea mai rău pentru maniaci pe şosele, iată că se iveşte câte unul să ne demonstreze că nicicând şi niciunde nu e prea târziu pentru un gest sinucigaş. Un şofer a fost fotografiat vineri, în timp ce mergea pe contrasens pe autostrada Timişoara - Arad, poliţiştii reuşind să-l identifice, astfel că va fi amendat, iar permisul de conducere îi va fi reţinut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fotografia - probă în care apare un şofer la volanul unei maşini cu numere de Arad, care circulă pe contrasens pe Autostrada Timişoara - Arad, a fost postată pe Facebook, chiar astăzi.

Poza a fost făcută de un alt şofer care circula regulamentar şi care a rămas îngrozit când a văzut în faţa ochilor apropiindu-se o maşină pe contrasens. 

IATĂ AICI POZA CU ŞOFERUL FĂRĂ PIC DE RAŢIUNE

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.