Un TIR care căra un tanc s-a răsturnat. Ghici unde [VIDEO]

Există oameni pentru care un tanc este doar un transport ca oricare altul. Tancul şi fizica nu sunt neapărat de acord cu asta...

Un TIR care căra un tanc s-a răsturnat. Ghici unde [VIDEO] Un TIR care căra un tanc s-a răsturnat. Ghici unde [VIDEO]

Un clip din Crimeea ne relevă momentul în care un TIR care transporta un tanc a subapreciat viteza într-un viraj şi a măturat tot în răsturnarea sa spectaculoasă. 

Desigur, o încărcătură de 45 de tone ar trebui manipulată cu mai multă atenţie, pentru că fizica ţine cont de toate aceste cifre plictisitoare şi modifică modul în care lucrurile interacţionează cu mediul. De asemenea, având în vedere masa impresionantă, ar fi fost mai utilă o platformă joasă - nu de alta, dar nu ai vrea să urci centrul de greutate cât mai sus atunci când cari ceva greu. 

Nici nu ştii ce este mai periculos: să vezi transportoare din astea de tancuri sau să vezi un tanc deplasându-se pe propriile şenile...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.