Un VW Golf R care mănâncă asfaltul. Are un număr record de cai - FOTO

Hot hatch-uri precum Mercedes-AMG A45 şi Audi RS3 Sportback au ...

Un VW Golf R care mănâncă asfaltul. Are un număr record de cai - FOTO Un VW Golf R care mănâncă asfaltul. Are un număr record de cai - FOTO

Hot hatch-uri precum Mercedes-AMG A45 şi Audi RS3 Sportback au un avantaj clar (din punct de vedere al puterii), faţă de una dintre cele mai populare maşini din segment - Volkswagen Golf R.

Dar cu upgrade-urile ABT Sportsline, această versiune a lui Golful atinge noi „înălţimi”, ajungând în aceeaşi zonă ca şi modelele menţionate mai sus.

Să ne concentrăm asupra celor mai importante aspecte - cifrele: 394 de CP şi un cuplu de 500Nm, produşi de motorul turbo de 2.0 litri care alimentează Golf R. Daca e să vorbim de procente, putem spune că puterea a fost crescută cu 30% peste cea ce avea modelul standard.

Tunerul a mers chiar mai departe şi a montat nişte arcuri de suspensie care îl coboară cu 20mm în faţă şi 25mm în spate. În plus, poate fi comandat şi un kit de suspensie reglabil pe înălţime, ceea ce face ca acesta să se aşeze mai aproape de sol cu  40mm în faţă şi de 45mm în spate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.