Upgrade pentru Opel Corsa: 1.4 Turbo, cu 150 CP

Opel Corsa a primit o nouă motorizare, pentru cei care doresc mai mult condiment în subcompacta lor oacheşă.

Upgrade pentru Opel Corsa: 1.4 Turbo, cu 150 CP Upgrade pentru Opel Corsa: 1.4 Turbo, cu 150 CP

Ca nivel intermediar în ierarhia de putere a lui Opel Corsa, între OPC şi oricare-altă-motorizare-din-gamă, germanii au plasat sub capota noii generaţii şi motorul de 1,4 litri. 

Motorul - pe care l-am întâlnit şi la mai-micul Adam S - dezvoltă 150 de cai-putere şi un cuplu de 220 Newtoni-metru, ajutând Corsa să sprinteze 0-100 km/h în 8,9 secunde şi până la o viteză maximă de 207 km/h. Totodată, consumul declarat se menţine la cote mici, 5,9 l/100 km fiind numărul cu care se laudă Corsa 1.4 Turbo. Emisiile sunt cotate la 136 g/km CO2.

Motorizarea este disponibilă atât pentru varianta de caroserie cu cinci uşi, cât şi pentru cea cu trei uşi, şi poate fi comandată doar cu pachetele de dotări Color Edition şi Innovation. Pentru cei care doresc mai mult, există şi pachetul Turbo Plus, o adiţie compatibilă cu oricare dintre pachetele antemenţionate. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.