Vânzări Dacia

Vânzările modelului Logan au înregistrat o creştere de 300% pe cea mai mare piaţă de automobile din Europa.

Vânzări Dacia Vânzări Dacia

În luna mai s-au vândut în Germania 1991 de Loganuri, un număr binenţeles care nu este imens, însă este impresionant mai ales atunci când vedem clasamentul general pus la dispoziţie de cei de la Autobild. Astfel, Loganul ocupă poziţia 35, situându-se în faţa unor modele precum Citreon C4 (1928 unităţi, locul 37), Opel Vectra (1713 unităţi, locul 45), Skoda Roomster (1622 unităţi, locul 50) sau Peugeot 307 (1379 unităţi, locul 54) şi imediat în urma lui Volkswagen Fox (2153 unitati, locul 34), modelul german desemnat să concureze la preţ cu modelul românesc. Un mare aport la această creştere spectaculoasă a fost adus de lansarea versiunii break a modelului Logan, o variantă de caroserie foarte căutată pe piaţa germană.

Nemtii şi-au dat seama de pericolul reprezentat de Logan încă de la lansare şi au iniţiat o serie de atacuri de denigrare a modelului încă din primele luni de comercializare. În această privinţă amintim doar de celebrul test al elanului unde Loganul a fost răsturnat intenţionat cu scopul de a-i prejudicia imaginea.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.