Vânzările GM România au crescut cu 70%

Vânzările General Motors România au crescut anul trecut cu 70%, la 32.775 de unităţi, din care 19.685 de unităţi au fost marca Opel şi 13.090 de vehicule Chevrolet, a anunţat compania.

Vânzările GM România au crescut cu 70% Vânzările GM România au crescut cu 70%
Vânzările Opel au avansat cu 69%, cel mai bine vândut model fiind Astra Classic, cu 9.512 de unităţi iar vânzările mărcii Chevrolet au crescut cu 72%, modelul Aveo conducând în topul celor mai bine vândute modele, cu 8.267 de unităţi.Pentru acest an, compania mizează pe o cotă de piaţă în cazul Opel de 6% şi comercializarea a 22.500 de unităţi, iar în cazul mărcii Chevrolet o cotă de 4% şi vânzarea a 15.500 de unităţi.

La nivelul Europei, GM a vândut anul trecut un număr record de 2,18 milioane de vehicule, în creştere cu 8,9% faţă de nivelul din 2006, evoluţie favorizată de avansul cererii în Marea Britanie, Rusia, Italia, Ucraina şi Grecia, transmite Reuters.

Cota de piaţă a companiei a crescut uşor, la 9,5%, cea mai mare pondere înregistrată de un producător american în regiunea europeană după 1999. Vânzările totale pe piaţa auto din Europa au totalizat anul trecut 23 de milioane de vehicule.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.