Vânzările Opel 2010

Cu peste 6700 de autovehicule înmatriculate în 2010, Opel şi-a depăşit performanţa anului anterior şi a urcat în clasamentul importatorilor.

Vânzările Opel 2010 Vânzările Opel 2010

Piaţa românească din 2010 este de aproape 104.000 unităţi înmatriculate. Raportat la aceată situaţie, producătorul german a încheiat anul 2010 cu o cotă de piaţă de 6,5%, cu aproape două procente mai mult decât în anul anterior. Creşterea a adus şi urcarea până pe locul 4 în clasamentul importatorilor de pe piaţa românească.

Opel Corsa, succes de vânzări

Cel mai mic model Opel a fost reînoit constant pe parcursul anului trecut la nivel de motorizări, şasiu şi direcţie, urmând ca modelele 2011 să vină cu o schimbare de aspect, realiniind astfel modelul în gama redesenată a Opel.

Calităţile Corsa, un model aflat la a patra generaţie şi care a atins până în prezent vânzări de 11 milioane de unităţi, l-au propulsat în topul vânzărilor Opel din 2010. Modelul reprezintă 32% din volumul pe 2010 al mărcii şi este, totodată, cel mai bine vândut automobil Opel în cadrul programului de casare, contând pentru 36% din volumul total alocat Opel.

2011, un an plin de noutăţi Opel

Succesul anului trecut s-a bazat pe noile modele oferite de Opel, iar gama continuă lansarea de noi apariţii şi în 2011. Calendarul include Astra Sports Tourer, Corsa, Antara şi Zafira.

"Ne bazăm în continuare pe modele atrăgătoare, performante şi fiabile, ce aduc inovaţii tehnice la preţuri accesibile", sintetizează Constantin Avromescu, Opel Country Director Romania, strategia companiei. "Motorizări noi, precum Astra 1,3 CDTI EcoFlex cu sistem Start/Stop şi consum mixt de 3.9 litri/100 km, prezenţe noi, precum aspectul reîmprospătat al Corsa şi noutăţile aduse de Antara şi noua Zafira, dar şi caroserii noi, cum este varianta Sports Tourer, pentru Astra, sunt tot atâtea argumente pentru atractivitatea gamei Opel.", continuă Avromescu.

Opel, cea mai mică rată de defect în ultimii doi ani

Alegerile clienţilor români sunt perfect justificate de fiabilitatea excepţională a produselor Opel. Conform rezultatelor raportului DEKRA 2011, anunţate la finalul anului trecut, Opel Insignia este maşina cu cele mai puţine defecte. Raportul de defect se bazează pe 15.000.000 de inspecţii realizate pe 230 de modele diferite.Cu un indice de 96,1% de Insignii fără defect, nava amiral de la Opel a reuşit cele mai bune rezultate dintre toate maşinile testate.

Este al doilea an consecutiv când un automobil Opel a primit acest titlu, după victoria Corsa în acceaşi categorie, "Best Individual Ranking" în 2010.

DEKRA îşi generează rapoartele anuale de defect prin derularea de evaluari precise în opt clase de vehicule şi trei segmente de kilometri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.