Vector Avtech WX-8

La Salonul Auto de la Los Angeles, Vector, vestitul constructor american de hypercaruri, va lansa noua sa creaţie Avtech WX-8.

Vector Avtech WX-8 Vector Avtech WX-8
Vector Avtech WX-8 se vrea a fi un competitor direct al lui Bugatti Veyron prin prisma perfornamţelor maşinii: sprintul de la 0 la 100 de km/h se va realiza în 3,3 secunde, iar viteza maxină va fi de 434 km/h.

Pentru a atinge aceste performanţe, constructorul a echipat maşina cu un nou propulsor V8 de 7,0 litri care, în versiune aspirat, dezvoltă o putere de peste 750 CP. Vector va pregăti şi o versiune supraalimentată a motorului V8, a cărui putere estimată este de peste 1.200 CP.

Maşina va fi produsă într-un număr limitat de unităţi pe an, preţul acestui hypercar urmânând a se stabili de către companie şi de reţeaua de dealeri.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.