VIDEO: 0-100 km/h cu noul Mini Cooper S cu 5 uşi

Cea mai nouă generaţie a Mini-ului britanic are de acum înainte şi o variantă cu cinci uşi. Evident, există şi o versiune Cooper S, cu 192 CP şi 280 Nm, aşa că până şi cei mai practici dintre clienţi vor avea parte de distracţie. Rămâne de văzut, însă, cât de fidele sunt cifrele oficiale referitoare la timpii de acceleraţie.

VIDEO: 0-100 km/h cu noul Mini Cooper S cu 5 uşi VIDEO: 0-100 km/h cu noul Mini Cooper S cu 5 uşi

Britanicii de la Mini au lansat la mijlocul lui 2014 varianta cu cinci uşi clasicului model produs în Marea Britanie. Şi, aşa cum se întâmplă cu oricare alt model al mărcii engleze, noul Mini cu cinci uşi poate fi comandat şi în varianta Cooper S, ceea ce înseamnă că primeşti - pe lângă un plus la capitolul practic - un motor pe benzină de 2,0 litri care produce 192 CP şi 280 Nm. Teoretic, sprintul de la zero până la 100 km/h durează 6,8 secunde pentru modelul cu cutie automată.

Dar e oare adevărată această valoare? Cineva a pus la încercare noul Mini cu cinci uşi şi a făcut un videoclip pe care îl poţi vedea mai jos.

În concluzie: da, Mini-ul cu două uşi în plus se descurcă foarte bine în realitate, acceleraţia 0-100 km/h fiind undeva la 6,8 secunde.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.