VIDEO: 150 de ani de Opel, în 3 minute

Opel ne prezintă un filmuleţ care sintetizează tradiţia de 150 ani a maşinilor lansate de marca germană.

Când Adam Opel a hotărât ca fabrica sa să treacă de la construcţia de maşini de cusut la cea de automobile, cu siguranţă nu ar fi avut curajul să viseze la o tradiţie de 150 de ani. Se întâmpla la Salonul Auto Hamburg, în 1902, când prima maşină Opel era prezentată oficial.

Totuşi, producătorul din Russelsheim se poate lăuda în zilele noastre cu un palmares imperisonant de modele, iar câteva dintre ele fac obiectul filmuleţului de mai jos, prin care Opel ne prezintă moştenirea sa de peste ani.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.