VIDEO Animal în trafic. Un bucureştean a tăbărât pe o şoferiţă. Reacţia genială a femeii l-a surprins până şi pe mitocan

Camera de bord a suprins toată scena. Mai întâi se vede ...

Oana Chisticiu a postat pe Facebook interacţiunea pe care a avut-o cu un angajat al primăriei, în trafic, în zona Piaţa Charles de Gaulle. Camera de bord a surprins toată scena. Mai întâi se vede cum maşina trece de intersecţie, când din sens opus apare o maşină  care a depăşit coloana şi circulă pe contrasens. La un moment dat, din maşină iese un domn cu o bâtă în mână care gesticulează ameninţător. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime sau pagube, dar ne oferă o mostră de „maniere” alese care le face o defavoare şoferilor. Femeia a fost calmă, i-a făcut semn că e filmat şi acum individul e exemplu "aşa nu" pe internet. Iată cum se poate rezolva elegant un asemenea incident azi când un filmuleţ ajunge pe Facebook instantaneu.  

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.